BLOG

Etnia Barcelona

2021.06.17 21:43
Etnia Barcelona

“Mi egy független szemüvegmárkát hoztunk létre, amely színek és minták gazdag gyűjteménye mindazoknak, akik saját magukat szeretnék kifejezni, a pillanatnyi és múló divatokon és trendeken túlmutatva.

A gyűjtemény elsősorban a színre, stílusra, kényelemre, az értékre, a minőségre fókuszál a színes acetát és textúrák segítségével, melyek mind Barcelonában, a tervezési osztályon születnek.

Az Etniát úgy állítjuk elő, hogy a gyapot és az aceton por állagából masszát hozunk létre, ekkor adjuk hozzá a színeket, különböző nyomás-folyamatokkal pácoljuk, vágva és laminálva meghatározott formákat hozunk létre, majd ezeket a préselt blokk-formákban 12 hétig érleljük. Amikor a blokkokat eltávolítjuk, a kívánt mérések után a formákat kiszabjuk. Ezekből az acetát lapokból alakítjuk ki a frontrészt és a szárakat. (Az acetát az egyetlen műanyag, ami nem kőolaj bázisú. Legtöbbszőr gyapot alapú.)

10 évvel ezelőtt, amikor elkezdtük az Etniát a huszas éveinkben voltunk. Akkor nem volt tudomásunk arról, hogy hogyan lehet létrehozni egy márkát, keveset tudtunk a globális logisztikáról, és a jó marketingről. Mert nem is az volt a vágyunk, hogy megnyerjük a viágot, csupán a tervezés, a minőség iránti elkötelezettségünk, a vágy, hogy örömet szerezzünk ügyfeleinknek a folyamatos fejlődés és innováció ösztönzött minket, és hogy a helyünket megtaláljuk a piacvezető márkák világában.”

Pinterest oldalunkon még több Etnia Barcelona keretet láthatsz!

https://hu.pinterest.com/lipooptika/etnia-barcelona/