BLOG

Környezetbarát Armani szemüvegek

2021.06.20 22:49
Környezetbarát Armani szemüvegek

Az Armani Csoport új értéket adott a szemüveg termékvonalához: elkötelezettséget a nagyobb fenntarthatóság mellett.

Az Armani Csoport az alapító társadalmi és környezeti problémák iránti  érzékenységét és figyelmességét testesíti meg, kézzelfogható elkötelezettségét kiterjesztve a Giorgio Armani, az Emporio Armani és az A|X Armani Exchange szemüveg termékvonalakra.

A folyamatban lévő számtalan kezdeményezés a megalapozott döntések fontosságának kihangsúlyozására fog törekedni, hozzájárulva a környezet védelméhez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni az Armani szépség és stílus tekintetében. Valójában a 2021-es kollekció olyan különféle napszemüvegeket és optikai szemüvegeket fog kínálni nőknek és férfiaknak egyaránt, amelyeket fenntartható anyagok és eljárások felhasználásával állítottak elő.

Az év folyamán mintegy húsz környezetbarát és fenntartható módon készült modell kerül bemutatásra: az ipari hulladékok hasznosítása és az azt követő újradarálási folyamat révén előállított 100%-ban újrahasznosított anyagoktól kezdve a főleg megújulóból erőforrásokból származó cellulózból és lágyítószerből álló, nagyra becsült bio-acetátig.  A szemüvegek részben bioalapú anyagokból vagy tiszta kristályból készült lencsékkel egészülnek ki.

A csomagolás, a dobozoktól a kartonoking olyan anyagok felhasználásával készültek, mint az újrahasznosított poliészter és papír.